boxed
border
#666666
http://www.autorijschooljilderda.nl/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.autorijschooljilderda.nl/
#26ADE4
style2
06-10890776
D.U. Stikkerstraat 10 Franeker

Disclaimer

Geslaagd!


Nina Hofstede
    

Er kunnen verschillende oorzaken zijn waarom je je niet helemaal in het verkeerd vertrouwd. Dit kan zijn na een lange periode niet actief achter het stuur te hebben gezeten, je hebt een vervelende ervaring meegemaakt als bijvoorbeeld een aanrijding of je beheerst een bepaald onderdeel niet.
 
Hiervoor hoef je je niet te schamen! Het maakt jou juist een automobilist die bewust met het verkeer bezig is en dat is alleen maar te waarderen.
 
Door middel van een opfriscursus kunnen wij je weer helpen om met zelfvertrouwen Veilig en vertrouwd op weg te gaan.

 

We beginnen rustig onder het genot van een bakje koffie of thee met de intakeles. Tijdens deze les onderzoeken we waar je moeite mee hebt of wat je vervelend vindt om te doen. Vervolgens gaan we samen bepalen hoe we jouw probleem gaan oplossen en stappen we in de lesauto. Indien nodig rijdt de instructeur het eerste stuk en laat hij zien waar de oplossing ligt. Vervolgens neem jij het stuur over en gaan we rustig oefenen. Deze intakeles kost € 62,50 en duurt anderhalf uur.

 

Omdat je al in het bezit bent van een geldig rijbewijs zul je waarschijnlijk niet zoveel lessen nodig hebben. Hierdoor kun je de kosten zelf in de hand houden. Mag blijken dat je meerdere lessen nodig hebt dan alleen de intakeles, dan bieden wij een herhalingspakket aan voor € 250,00. Dit is inclusief de intakeles van 1,5 uur en vijf uur les. Daarna hopen wij dat je weer plezier in het autorijden hebt gekregen.

default
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off