boxed
border
#666666
http://www.autorijschooljilderda.nl/wp-content/themes/smartbox-installable/
http://www.autorijschooljilderda.nl/
#26ADE4
style2
06-10890776
D.U. Stikkerstraat 10 Franeker

De Rijlessen

Geslaagd!


Marjon van Hofstede
    

De rijlessen worden volledig op jouw behoefte afgestemd. Dit betekent dat er zo veel mogelijk les wordt gereden op de jou aangegeven tijden. Wel is het belangrijk dat je op diverse tijden gaat rijden. Hiermee leer je rijden onder drukke en minder drukke omstandigheden en in licht en donker. De rijles duurt 1,5 uur.

 

Belangrijk is dat je ook de volledige tijd les rijdt. Dit betekent dat de les niet wordt onderbroken door koffiedrinken, tanken etcetera. Overigens zal ik wel in een les 1 keer aandacht geven aan het tanken en het controleren van de bandenspanning zodat je leert hoe je dat straks met je eigen auto moet gaan doen. Met name in het kader van zuinig rijden is dit belangrijk.

 

Wanneer je twijfelt of jij in staat bent om het rijbewijs te kunnen halen dan adviseer ik om een proefles te nemen. Tijdens deze les wordt gekeken hoe je reageert op de methodiek van lesgeven en of de wijze waarop dat gedaan wordt ook bij je past. Na de proefles beoordelen we gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn.

Een proefles bied ik aan voor €62,50 en duurt anderhalf uur. Besluit je om bij Autorijschool Jilderda verder te gaan lessen dan is deze les gratis.

 

Daarnaast vind ik het heel belangrijk dat, naast dat je natuurlijk veel leert, wij het gezellig hebben in de auto. Ervaring leert dat het lessen in en ontspannen sfeer het meeste resultaat oplevert.

 

Hoeveel lessen heb je nu eigenlijk nodig:
Op dit moment ligt het landelijk gemiddelde op 48 lesuren. Dat lijkt heel veel maar gezien de hectiek van het hedendaagse verkeer is dit zeer acceptabel. Bovendien is het lesrijden absoluut niet meer te vergelijken met 20 jaar geleden. Ook je ervaring op de weg speelt mee.

Iemand die bijvoorbeeld op een brommer of een trekker rijdt heeft al ervaring met andere snelheden. In overleg bepalen we het instappakket. Mag blijken dat je binnen het aantal uren je examen haalt dan krijg je de nog openstaande uren gewoon weer terug.

default
Loading posts...
link_magnifier
#6E787E
off
fadeInDown
loading
#6E787E
off